OM MIG

ANDERS JORULF

Fotografen Anders Jorulf, född i Göteborg 1964, är en av Sveriges ledande landskaps och wildlifefotografer med artiklar i ledande Nordiska fototidsskrifter samt utställningar i både Sverige, Grekland och USA. Anders har givit ut flera landskapsfotoböcker där han fokuserar på det Nordiska landskapet. Anders fotokonst finns idag representerat på några av Sveriges största hotell, kontor, gallerier samt hos privata samlare i Sverige, Spanien, Sydafrika, England, Danmark, Finland samt USA.

Anders eget företag arrangerar foto- och äventyrsresor till bland annat Lofoten, Island och Sydafrika, Anders arbetar i ett nära samarbete med organisationen Star for Life samt Peace Parks Foundation Sweden.

Med sitt framgångsrika driv och passion för det fotografiska äventyret fortsätter Anders med att fokusera sitt arbete på det som gör hans fotografiska uttryck så unikt.

”-För mig är miljöarbetet för ökad förståelse mellan människor, djur och natur viktiga fokusområden i min fotografering och något jag brinner mycket för. Att i ett nära samarbete dokumentera djuren i deras egen miljö, naturen samt rätten att få vistas i det öppna Nordiska landskapet utifrån människans behov av rekreation är för mig ett väldigt viktigt arbete”.

Läs reportaget om mig och mitt fotograferande i tidningen Lifestyle Magazine.
About
Kontakta mig